Petitchef

Iofcale cu branza

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
500 g iofcale

250 g branza burduf in amestec cu branza de vaca

75 g unt

sare

Preparare

  • Iofcalele preparate in aceasta reteta se usuca timp de cel putin o ora, apoi se fierb in apa clocotita si se scot dupa 20 de minute, se scurg, si se clatesc cu apa rece.
  • Se pun intr-o forma unsa cu doua linguri de unt, dupa ce s-au amestecat cu branza de burduf in combinatie cu bramza de vaca si 75 g de unt.
  • Forma se tine la cuptor timp de 30 de minute la foc potrivit. Se vor rumeni usor. Se servesc calde.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste fusilli cu branza de burduf
Paste fusilli cu branza de burduf
1 porții
20 min
Foarte ușor
2.9 / 5
Rețetă Roşii cu brânză şi plante aromatice la cuptor
Roşii cu brânză şi plante aromatice la cuptor
1 porții
20 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Gradina de Paste (humus si legume mici)
Gradina de Paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Negresa de Paste (cu oua de ciocolata)
Negresa de Paste (cu oua de ciocolata)
8 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Paste cu smochine si pancetta
Paste cu smochine si pancetta
2 porții
15 min
Foarte ușor

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei