Petitchef

KEBAB

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pieptul de pui se fierbe,se dezoseaza si se taie in fasii subtirele.Se caleste in putin ulei pentru 5 min. adaugand sare si piper dupa gust.
    Pe lipia recent scoasa de la cuptor se aseaza
  • Se ruleaza si se infasoara in folie de aluminiu.
    Se poate reincalzi in cuptorul cu microunde.


Poze

KEBAB, poza 1
KEBAB, poza 2
KEBAB, poza 3
KEBAB, poza 4
KEBAB, poza 5
KEBAB, poza 6
KEBAB, poza 7
KEBAB, poza 8
KEBAB, poza 9
KEBAB, poza 10

Întrebări:




Comentarii:

30/11/2016

Ar trebui sa te impusti pt ce reteta ai scris mai sus

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
03/02/2014

SUPER BUNA RETETA ! ;)

(0) (0) Abuz
01/02/2014

Keciapul nu are nici o legatura cu kebabu

(0) (0) Abuz
05/12/2013

Neam nea,

(0) (0) Abuz
23/11/2013

Neam ce bun
da mmmmmmmmmm

(0) (0) Abuz
08/10/2013

Comentariul tu:mmm

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Kebab
Kebab
4 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Poiana cu ciuperci
Poiana cu ciuperci
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Kebab
Kebab
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Salpicão - salata braziliana
Salpicão - salata braziliana
5 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Gratin de cod si smantana
Gratin de cod si smantana
6 porții
1 h 5 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
8 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.