Petitchef

Cotlet Matrai

Felul principal
2 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Carnea se spal i se condimenteaz cu condiment barbeque sau condiment de pui.Oule se bat i se adaug fin, aproximativ 3 linguri în aa fel încât s nu rmân cocoloae.
  • Într-o tigaie mai mare, se pune puin ulei, se aeaz jumtate din cartofi, jumtate din oul btut, peste se pune carnea dup care se acoper cu cealalt jumtate de cartofi i restul de ou btut.
  • Carnea se aeaz în aa fel încât s nu ajung pân pe margini penru a se putea unii straturile de cartofi. Se pune pe aragaz la foc nu foarte mic pân se rumente bine de tot pe ambele pri.
  • Între timp, se cur usturoi, se piseaz sau dac nu avei cu ce atunci se taie mrunt. Se aeaz peste smântân, se adaug puin ulei de msline i se amestec bine. Cacavalul se rade.
  • Când sunt gata cartofii, se scot pe farfurie, se pune sosul obinut din smântân pe ei dup care peste se aeaz cacavalul ras. Se poate servi cu salat asortat.


Poze

Cotlet Matrai, poza 1
Cotlet Matrai, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cotlet de porc si cartofi noi cu crusta(cartofi taranesti)
Cotlet de porc si cartofi noi cu crusta(cartofi taranesti)
8 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Cotlet de porc la tava pe pat de legume
Cotlet de porc la tava pe pat de legume
6 porții
3 h 30 m
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Frigarui de pui cu ardei
Frigarui de pui cu ardei
3 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Salata Caesar - irezistibila
Salata Caesar - irezistibila
2 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Filet mignon la cuptor - gătit perfect, explicat pas cu pas
Filet mignon la cuptor - gătit perfect, explicat pas cu pas
4 porții
1 h 3 m
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei