Petitchef

Mancare de carne de cal ( estofado de potro).

Felul principal
2 porții
20 min
1 oră
Foarte ușor
Carne de cal cu cartofi.

Ingrediente

Numarul de porții: 2
carne de cal,morcovi, ceapa,cartofi,bulion,ulei de masline, sare si condimente.

Preparare

  • Etapa 1 - Mancare de carne de cal ( estofado de potro).
    Am cumparat o casoleta de cubulete de carne de cal de la supermarket pt a face estofado de potro. Ceapa se caleste cu carnea, dupa aceea am pus morcovii, cartofii, bulionul si am lasat sa fiarba la foc foarte mic o ora aproxim.
  • Etapa 2 - Mancare de carne de cal ( estofado de potro).
    Pe internet am vazut ca se pune o jumate pahar vin alb, eu nu pot consuma alcool si nu am pus.

Observații:

Test OBS





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Cornete cu carne uscata
Cornete cu carne uscata
8 porții
28 min
Ușor
Rețetă Aperitiv cu carne uscata
Aperitiv cu carne uscata
8 porții
1h8m
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Banh bao
Banh bao
6 porții
2h20m
Dificil
3 / 5
Rețetă Mancare de mazare cu cartofi si carne de porc
Mancare de mazare cu cartofi si carne de porc
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Mancare de varza cu carne de porc
Mancare de varza cu carne de porc
6 porții
1h15m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Mancare de vinete cu carne de vaca
Mancare de vinete cu carne de vaca
8 porții
50 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?Cartofii - fel de mancare sau garnitura?Cartofii - fel de mancare sau garnitura?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: