Petitchef

Guias de cartofi cu carne

Felul principal
4 porții
30 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se taie ceapa si sturoiul marunt si se prajesc in ulei. Se adauga carnea taiata bucatele apoi boiaua.
    Se amesteca bine dupa care se adauga vinul. Se pun cartofii taiati cubulete si se acopera cu apa. Se lasa sa fiarba apoi se adauga vegeta ,sarea si piperul dupa gust.
  • Daca fierbeti mancarea in cucta se pot pune toate ingredientele odata si dupa ce incepe sa fluiere se lasa 25 minute. Daca fierbeti intr-o cratita normala recomand ca intai sa se fiarba carnea apoi sa se adauge cartofii si sa se termine de fiert.Daca in momentul cand taiati cartofii in cubulete acestea nu le taiati de tot cu cutitul doar jumatate iar cealalta jumatate a cubului se rupe , atunci cartofii nu se for sfarama asa tare la fiert.
  • Chiar daca in acest caz nu vor mai fii cuburi perfecte. Luati cartoful intr-o mana iar cutitul in cealalta , considerand ca vreti sa taiati o bucatica din cartofi faceti astfel : taiati jumatate iar cealalta jumate o rupeti .Se repeta operatie pana cand ati taiat tot cartoful.


Poze

Guias de cartofi cu carne
Guias de cartofi cu carne - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

varga
varga, 23/06/2011

Foarte buna reteta am preparato si mam saturat ft bine multumesc

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
4 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Frigarui aperitiv din cartofi si bacon afumat
Frigarui aperitiv din cartofi si bacon afumat
4 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Boxty - clatite irlandeze din cartofi
Boxty - clatite irlandeze din cartofi
8 porții
31 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Salată crocantă de castraveți și cartofi
Salată crocantă de castraveți și cartofi
2 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Weekendul motiv de Brunch? Weekendul motiv de Brunch? Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează