Petitchef

Guias de cartofi cu carne

Felul principal
4 porții
30 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se taie ceapa si sturoiul marunt si se prajesc in ulei. Se adauga carnea taiata bucatele apoi boiaua.
    Se amesteca bine dupa care se adauga vinul. Se pun cartofii taiati cubulete si se acopera cu apa. Se lasa sa fiarba apoi se adauga vegeta ,sarea si piperul dupa gust.
  • Daca fierbeti mancarea in cucta se pot pune toate ingredientele odata si dupa ce incepe sa fluiere se lasa 25 minute. Daca fierbeti intr-o cratita normala recomand ca intai sa se fiarba carnea apoi sa se adauge cartofii si sa se termine de fiert.Daca in momentul cand taiati cartofii in cubulete acestea nu le taiati de tot cu cutitul doar jumatate iar cealalta jumatate a cubului se rupe , atunci cartofii nu se for sfarama asa tare la fiert.
  • Chiar daca in acest caz nu vor mai fii cuburi perfecte. Luati cartoful intr-o mana iar cutitul in cealalta , considerand ca vreti sa taiati o bucatica din cartofi faceti astfel : taiati jumatate iar cealalta jumate o rupeti .Se repeta operatie pana cand ati taiat tot cartoful.


Poze

Guias de cartofi cu carne
Guias de cartofi cu carne - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

varga
varga, 23/06/2011

Foarte buna reteta am preparato si mam saturat ft bine multumesc

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
4 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Midii cu cartofi prajiti
Midii cu cartofi prajiti
2 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Gnocchi de cartofi cu pesto
Gnocchi de cartofi cu pesto
4 porții
37 min
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Gratin irezistibil cu cartofi si somon fumé!
Gratin irezistibil cu cartofi si somon fumé!
4 porții
55 min
Foarte ușor
1 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează