Petitchef

Cotlet de porc si cartofi noi cu crusta(cartofi taranesti)

Felul principal
8 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 8
4 bucati cotlet de porc fara os

6 bucati cartofi noi


4 catei de usturoi

2 linguri ulei

sare/piper


sos A1

Preparare

  • Cartofii i-a spalat bine si i-a taiat in cuburi. Apoi a curatat morcovii si i-a taiat rondele.
  • A fiert cartofii si morcovii cam 7 minute, apoi i-a strecurat. A mai adaugat o ceapa taiata in 4, aproximativ 4 catei de usturoi zdrobiti si 3 linguri de ulei. A amestecat totul bine bine, a sarat si am dat la cuptor intr-un vas de iena.
  • A lasat la cuptor aproximativ 35 de minute. Puteti lasa si mai mult daca doriti o crusta crocanta pe deasupra.
  • Intre timp am sarat si piperat carnea, am adaugat steak souce si apoi am dat la cuptor intr-o tava non stick cu 15 minute inainte de a fi gata cartofii.

Întrebări:




Comentarii:

19/11/2012

Super delicioasa

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Cotlet de porc in crusta de condimente
Cotlet de porc in crusta de condimente
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Cotlete de porc cu cartofi noi si sos de coniac
Cotlete de porc cu cartofi noi si sos de coniac
2 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Midii cu cartofi prajiti
Midii cu cartofi prajiti
2 porții
1h10m
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Aligot - piure de cartofi cu branza
Aligot - piure de cartofi cu branza
4 porții
50 min
Ușor
4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.