Petitchef

Cotlet de porc si cartofi noi cu crusta(cartofi taranesti)

Felul principal
8 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Cartofii i-a spalat bine si i-a taiat in cuburi. Apoi a curatat morcovii si i-a taiat rondele.
  • A fiert cartofii si morcovii cam 7 minute, apoi i-a strecurat. A mai adaugat o ceapa taiata in 4, aproximativ 4 catei de usturoi zdrobiti si 3 linguri de ulei. A amestecat totul bine bine, a sarat si am dat la cuptor intr-un vas de iena.
  • A lasat la cuptor aproximativ 35 de minute. Puteti lasa si mai mult daca doriti o crusta crocanta pe deasupra.
  • Intre timp am sarat si piperat carnea, am adaugat steak souce si apoi am dat la cuptor intr-o tava non stick cu 15 minute inainte de a fi gata cartofii.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:




Comentarii:

19/11/2012

Super delicioasa

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Midii cu cartofi prajiti
Midii cu cartofi prajiti
2 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Cotlete de porc cu cartofi noi si sos de coniac
Cotlete de porc cu cartofi noi si sos de coniac
2 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cotlet de porc in crusta de condimente
Cotlet de porc in crusta de condimente
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Gratinarea – arta coptului in crusta Gratinarea – arta coptului in crusta

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.