Petitchef

Mancarica de macris

Felul principal
1 porții
20 min
2 min
Foarte ușor

Ingrediente

1

Preparare

  • Se toaca ceapa verde si usturoiul si se calesc putin. Se adauga macrisul si spanacul toacate, putina apa, si se lasa pe foc, acoperit, pana cand se fierb.
  • Se amesteca 1-2 linguri de faina cu lapte si se toarna peste macris. Se amesteca bine si se mai adauga lapte daca este necesar. Se condimenteaza si se mai lasa 2 minute pe foc.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Malai kofta vegan: chifelute de naut cu sos indian
Malai kofta vegan: chifelute de naut cu sos indian
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Bibimbap, felul de mâncare tradițional coreean
Bibimbap, felul de mâncare tradițional coreean
2 porții
1 h 50 m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Spanakopita, plăcinta grecească cu spanac și feta
Spanakopita, plăcinta grecească cu spanac și feta
6 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Enchilada vegetariană
Enchilada vegetariană
4 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă One pot pasta cu branza de capra si spanac
One pot pasta cu branza de capra si spanac
3 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează