Petitchef

Mancare de spanac

Felul principal
4 porții
15 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Spanacul se spala bine, se fierbe 20 minute in 1/4 l apa clocotita si apoi se pune intr-o strecuratoare. Se raceste. Dupa racire spanacul se toaca
    Uleiul se pune intr-o cratita, se pune usturoiul taiat marunt, se amesteca de cateva ori, fara sa se infierbante, apoi se pune faina si se mai lasa 1 minut, fara sa se rumeneasca.
    Se adauga putina boia de ardei, apoi laptele amestecand continuu, se pune spanacul tocat, adaugand, daca este cazul, putina apa in care a fiert spanacul si se lasa la foc mic 2-3 minute.
    Se potriveste de sare .
    Mancarea se serveste cu oua ochiuri pudrate cu sare, boia si piper.


Poze

Mancare de spanac, poza 1
Mancare de spanac, poza 2
Mancare de spanac, poza 3

Întrebări:




Comentarii (12):

07/03/2015

Super

(0) (0) Abuz
03/07/2014

Usturoiul niciodata nu se taie si nu se trateaza termic!!! Usturoiul numai se striveste! Iar daca o astfel de mancare vreti sa aiba gust de usturoi,se adauga la sfarsit mujdei de usturoi! fara tratare termica!!!

(0) (0) Abuz
28/04/2014

Cel mai bun spanac il fac des desi am doar 18 ani nu ma omor cu verdeturile dar reteta acest este exceptionala felicitari

(0) (0) Abuz
15/03/2014

Frrfttt

(0) (0) Abuz
22/12/2013

Traditional si bun!

(0) (0) Abuz
11/06/2013

Excelent

(0) (0) Abuz
18/04/2013

Exact ce cautam :)

(0) (0) Abuz
05/04/2013

Buna ideea cu tocatul in blender sau ce ai acolo :)

(0) (0) Abuz
22/03/2013

Un deliciu/

(0) (0) Abuz
18/03/2013

Buun

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Mancare de spanac
Mancare de spanac
2 porții
45 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Mancare de spanac
Mancare de spanac
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Mancare de spanac
Mancare de spanac
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Mâncare de linte cu cârnați de morteau
Mâncare de linte cu cârnați de morteau
20 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Yakisoba, faimosul fel de mâncare japonez cu tăiței
Yakisoba, faimosul fel de mâncare japonez cu tăiței
20 porții
22 min
Foarte ușor
3.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.