Petitchef

Spanac scazut

Felul principal
2 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2

curatat si oparit in prealabil

pt sos bechamel

unt 2 linguri

faina 2-3 linguri

lapte 250-300 ml


un galbenus

Preparare

  • Spanacul se toaca marunt. Se face sosul bechamel, mai gros, mai subtire, cum prefera fiecare, apoi se condimenteaza cu sare si usturoi granulat.
  • Se pune deasupra spanacul si se omogenizeaza, se mai lasa putin pe foc. Cand am stins focul, se adauga un galbenus, ca sa ii dea un gust mai bun.
  • Spanacul merge foarte bine cu ou ochi, si pentru ca nimic nu se arunca, totul se refoloseste noi am servit si niste fripturica rece de porc, ramasa de la amiaza.

Poze

Spanac scazut, poza 1Spanac scazut, poza 2Spanac scazut, poza 3

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Galette cu spanac, sunca presata si branza de capra


Comentarii:

27/08/2013

Bun

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
15/02/2014

Arata ff bine!

(0) (0) Abuz
10/12/2013

E o mancare super.

(0) (0) Abuz
15/05/2013

Superb

(0) (0) Abuz
22/03/2013

Urat

(0) (0) Abuz
18/01/2013

Simplu,dar sanatos!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Somon in crusta cu spanac
Somon in crusta cu spanac
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Foietaj cu cod si spanac
Foietaj cu cod si spanac
4 porții
55 min
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Spanac scazut
Spanac scazut
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Spanac cu ou
Spanac cu ou
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Spanac cu iaurt si usturoi (reteta video)
Spanac cu iaurt si usturoi (reteta video)
4 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: