Petitchef

Sote de mazare cu friganele

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

Preparare

  • Se fierbe mazarea in apa cu sare.
  • Intre timp se bat ouale intr-o farfurie adanca si se toarna laptele in alta farfurie adanca.
  • Se trece fiecare felie de paine intai prin lapte, apoi prin ou si se prajeste in ulei pe ambele parti.
  • Se scurge apoi zeama in care a fiert mazarea si se pune sa se soteze in unt, adaugand sare dupa gust.
  • Se adauga la sfarsit mararul tocat.

Întrebări:




Comentarii:

02/12/2013

Reteta clasica. F gustoasa ! Multumiri

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Mancare de mazare cu crenvusti vegetali
Mancare de mazare cu crenvusti vegetali
2 porții
50 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Mazare cu friganele
Mazare cu friganele
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Sote de dovlecei
Sote de dovlecei
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Nuggets de pui cu mazare si morcov
Nuggets de pui cu mazare si morcov
5 porții
12 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Friganele cu pesto
Friganele cu pesto
6 porții
20 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Friganele cu unt de arahide si gem de fructe rosii
Friganele cu unt de arahide si gem de fructe rosii
5 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

French toast sau friganele?French toast sau friganele?Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Cartofii - fel de mancare sau garnitura?Cartofii - fel de mancare sau garnitura?O delicatesa din antichitate – sparanghelulO delicatesa din antichitate – sparanghelul

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.