Petitchef

Mazare sote cu broccoli si porumb

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Cum se prepara: Se curata morcovii si se taie cubulete. Se pun la fiert impreuna cu mazarea si broccoli desfacut in bucatele.
  • Dupa ce au fiert legumele, se pun la calit intr-o tigaie cu putin ulei de masline. Se adauga porumbul in tigaie si se lasa putin pe foc, acoperit. Se adauga la sfarsit sare si marar tocat.


Întrebări:




Comentarii:

23/02/2013

Rapid si bun

(0) (0) Abuz
24/09/2012

Pentru o mancare delicioasa va recomand porumbul la conserva Bonduelle. il folosesc si eu si sunt extrem de multumita de el: www.bonduelle.ro/porumb-in-212-ml

(0) (0) Abuz
16/04/2012

Sanatate curata!!!!!

(0) (0) Abuz
22/01/2012

10

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Mazare cu pui
Mazare cu pui
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Mazare cu friganele
Mazare cu friganele
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Mazare cu smantana si muschiulet de porc
Mazare cu smantana si muschiulet de porc
4 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Supa rece de mazare cu menta
Supa rece de mazare cu menta
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Nuggets de pui cu mazare si morcov
Nuggets de pui cu mazare si morcov
5 porții
12 min
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Articole conexe

Broccoli – un superstar nutritional! Broccoli – un superstar nutritional! De ce este siropul de porumb un indulcitor controversat? De ce este siropul de porumb un indulcitor controversat? „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.