Petitchef

Musaca cu dovlecei si spanac

Felul principal
8 porții
25 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Se fierb dovleceii taiati si spanacul.
  • Intr-o tigaie se prajeste spanacul impreuna cu o ceapa mica, in timp ce in alta tigaie se prajeste dovlecelul impreuna cu cealalta ceapa.
  • Se pun apoi in castroane, separat.
  • In fiecare castron se adauga cate 2 oua, cate 50 de grame de branza si cate 250 grame de sos.
  • Se unge cu unt si se tapeteaza cu faina o tava in care se pune intai spanacul, apoi dovleceii .
  • Se pune in cuptor in bain-marie si se lasa 40-45 de minute.

Rețete inrudite

YouTube

Musaca à la grecque



Întrebări:




Comentarii:

10/06/2014

O sa gatesc maine acesta receta ! neam neam trebuie sa fie!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Musaca de vinete si dovlecei
Musaca de vinete si dovlecei
4 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Musaca de vinete si dovlecei
Musaca de vinete si dovlecei
4 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Musaca de cartofi si dovlecei
Musaca de cartofi si dovlecei
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Musaca à la grecque
Musaca à la grecque
20 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Flan cu dovlecei si pesto - fara gluten
Flan cu dovlecei si pesto - fara gluten
7 porții
45 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! 10 lucruri interesante despre dovlecei 10 lucruri interesante despre dovlecei Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.