Petitchef

Muschi maitre d'hotel

Felul principal
6 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
pentru fiecare portie considerati cate 5-6 bucatele de muschi,

felii de lamaie,

2 lingurite de zeama de lamaie,

50 g unt,

patrunjel verde,

tocat,

sare, piper.

Preparare

  • Se taie muschiul in bucati potrivite care se bat cu batatorul de carne ca la snitele, apoi se potrivesc de piper si se pun una peste alta cu felii de lamaie intre ele. Se lasa asa aproximativ 2 ore. Dupa aceea se scot feliile de lamaie si se frig bucatile de carne pe gratarul incins.
  • Se scot pe o farfurie si se sareaza. Din untul topit, zeama de lamaie si patrunjelul tocat marunt se face un sos care se serveste cald peste bucatile de muschi. A folosit smantana in loc de unt.
  • Si reteta - din pacate se vede destul de greu, pentru ca exact peste acea reteta a cazut lumina blitzului.

Poze

Muschi maitre d'hotel, poza 1
Muschi maitre d'hotel, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Muschi file la gratar in sos cremos de ciuperci
Muschi file la gratar in sos cremos de ciuperci
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Muschi de porc cu sos de mustar
Muschi de porc cu sos de mustar
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Salata de linte si cartofi dulci
Salata de linte si cartofi dulci
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Salata de castraveti cu sos de iaurt
Salata de castraveti cu sos de iaurt
2 porții
5 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Falafel din cartofi dulci
Falafel din cartofi dulci
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.