Petitchef

Muschi maitre d'hotel

Felul principal
6 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se taie muschiul in bucati potrivite care se bat cu batatorul de carne ca la snitele, apoi se potrivesc de piper si se pun una peste alta cu felii de lamaie intre ele. Se lasa asa aproximativ 2 ore. Dupa aceea se scot feliile de lamaie si se frig bucatile de carne pe gratarul incins.
  • Se scot pe o farfurie si se sareaza. Din untul topit, zeama de lamaie si patrunjelul tocat marunt se face un sos care se serveste cald peste bucatile de muschi. A folosit smantana in loc de unt.
  • Si reteta - din pacate se vede destul de greu, pentru ca exact peste acea reteta a cazut lumina blitzului.

Poze

Muschi maitre d'hotel, poza 1
Muschi maitre d'hotel, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Muschi de vita in sos rosu
Muschi de vita in sos rosu
4 porții
50 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Muschi file la gratar in sos cremos de ciuperci
Muschi file la gratar in sos cremos de ciuperci
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Salata de castraveti cu sos de iaurt
Salata de castraveti cu sos de iaurt
2 porții
5 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
4 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Barcute din andive cu ton
Barcute din andive cu ton
4 porții
10 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: