Petitchef

File de pastrav in sos

Consider ca este una dintre cele mai bune retete cu peste pe care le-am facut.

Altele
2 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Spalam bine pestele si il stergem cu un prosop de bucatarie. Curam de solzi, taiem capul, coada si dezosam pestii. Spalam din nou si ii punem pe un platou sa se scurga de apa.
  • Intr-un vas mai mic topim untul pana isi schimba putin culoarea (mai inchisa) si luam de pe foc.
  • Punem hartie de copt intr-o tava, stropim cu putina apa si adaugam file-urile. Ungem pestele cu putin unt (o lingura), condimentam cu sare, piper si lasam la cuptor circa 20 minute.
  • Punem untul ramas la incalzit, adaugam patrunjelul taiat marunt si zeama de lamaie.
  • Servim pestele cu sosul pus deasupra.


Poze

File de pastrav in sos
File de pastrav in sos - poza 2
File de pastrav in sos - poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă File de somon în air fryer: gătit sănătos și gustos!
File de somon în air fryer: gătit sănătos și gustos!
1 porții
47 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pastrav la cuptor simplu si rapid
Pastrav la cuptor simplu si rapid
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Frigarui de pui marinate intr-un sos de iaurt si lamaie
Frigarui de pui marinate intr-un sos de iaurt si lamaie
6 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Salata de castraveti cu sos de iaurt
Salata de castraveti cu sos de iaurt
2 porții
5 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Malai kofta vegan: chifelute de naut cu sos indian
Malai kofta vegan: chifelute de naut cu sos indian
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! From „Salsa” with love! From „Salsa” with love!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează