Petitchef

Sos Gribiche

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se fierbe in apa cu sare, oul , de jumatate ca sa-i ramana galbenusul moale. Cand este gata se rastoarna apa de pe el si il lasam 2 minute sa se raceasca in apa rece. Il curatam si il zdrobim cu furculita ca sa se faramiteze albusul fiert.Adaugam mustarul si sarea si amestecam bine sa se omogenizeze.
  • Uleiul il adaugam in fir subtire ca la maioneza si invartim sa se formeze sosul.Cand este gata intarit adaugam piper, suc de lamaie dupa gust, ceapa verde razuita si castravetele razuit pe razatoarea cu gauri mici.La sfarsit amestecam bine cu verdeata tocata marunt.
  • Sosul Gribiche se serveste cu gratar, friptura sau cartofi.A servit cu cartofi noi copti si pulpe aromate.

Rețete inrudite

YouTube


Poze

Sos Gribiche, poza 1
Sos Gribiche, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Sos vinatoresc
Sos vinatoresc
6 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Sos tzatziki
Sos tzatziki
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Sos cocktail făcut în casă
Sos cocktail făcut în casă
5 porții
10 min
Foarte ușor
Rețetă Sos de branza pentru tacos
Sos de branza pentru tacos
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sos Mousseline
Sos Mousseline
4 porții
25 min
Foarte ușor
Rețetă Sos Bolognez vegetarian pentru spaghete
Sos Bolognez vegetarian pentru spaghete
4 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii From „Salsa” with love! From „Salsa” with love!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.