Petitchef

Sos Olandez

Altele
4 porții
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Intr-un vas punem apa, otetul, vinul, piperul si ceapa taiata bucati. Punem la fiert la foc mic pt 15 minute.
  • Topim untul la microunde sau intr-un vas pe foc si il lasam sa dea in clocot, apoi cu o strecuratoare sau o lingura inlaturam spuma care s-a format deasupra.
  • Intr-un vas pe bain marie Punem galbenusurile si cu mixerul incorporam incet supa in care a fiert ceapa folosim acelasi procedeu ca la maioneza.
  • Cand a terminat de incorporat supa, adaugam putin cate putin untul si continuam sa batem cu mixerul pana ce sosul se ingroasa usor.
  • Asezonati cu sare, piper si sucul de lamaie si serviti cu peste, carne sau legume fierte.


Poze

Sos Olandez, poza 1
Sos Olandez, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

02/12/2018

Ok

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Sos vinatoresc
Sos vinatoresc
6 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Sos ranch
Sos ranch
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Sos marinara
Sos marinara
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sos Mousseline
Sos Mousseline
4 porții
25 min
Foarte ușor
Rețetă Sos Bolognez vegetarian pentru spaghete
Sos Bolognez vegetarian pentru spaghete
4 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii From „Salsa” with love! From „Salsa” with love!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei