Petitchef

Spanac cu sos de lamaie

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Spanacul se curata de codite si se spala bine frunzele, una cate una. Cateii de usturoi se taie in doua.
  • Punem uleiul la incins intr-o cratita un pic mai inalta, calim usturoiul cateva secunde si adaugam tot spanacul.
  • Amestecam bine pana se inmoaie tot, dupa care lasam la foc mic pentru 10 minute.
  • Intre timp facem sosul. Calim ceapa tocata marunt, adaugam faina si stingem cu 3 cani cu apa.
  • Lasam sa dea cateva clocote dupa care adaugam zeama de la lamaie si condimentam sosul cu sare si piper.
  • Acest sos se adauga peste spanac si se amesteca bine.
  • Se poate servi cu mamaliguta si ornam cu lamaie si patrunjel verde.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Spanac cu oua si smantana
Spanac cu oua si smantana
3 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Spanac cu iaurt si usturoi (reteta video)
Spanac cu iaurt si usturoi (reteta video)
4 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Spanac cu orez si masline
Spanac cu orez si masline
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Spanac cu dovlecei la cuptor
Spanac cu dovlecei la cuptor
6 porții
1 h 10 m
Ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Spanacul - cheia puterii? Spanacul - cheia puterii? Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei