Sufleu de spanac cu cartofi

(4.48/5 - 346 voturi)
32 comentarii


Ingrediente:

450 g spanac (congelat),
2 cepe,
2 catei de usturoi,
100 g ciuperci,
500 g cartofi,
5 oua,
sare,
piper.

Preparare:

Cartofii se pun la fiert in coaja.
Spanacul se decongeleaza.
Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt.
Ciupercile se spala si se taie in doua.

Ceapa se caleste in 3 linguri de ulei.
Cand este aproape gata, se adauga ciupercile si se mai calesc cateva minute.

Intre timp cartofii se curata de coaja, se taie bucatele mici si se amesteca cu ceapa si ciupercile.

Intr-o tigaie calim usturoiul si adaugam spanacul pe care il calim cateva minute.

Batem oulalele spuma si le adugam peste spanac.
Amestecam usor spanacul cu cartofii.
Condimentam cu sare si piper.
Punem totul intr-o tava unsa cu unt (ulei) si dam la cuptor pentru 30-40 minute.

Servim fierbinte.

Bon Appetit!





Punctează această reţetă:

Comentarii:

1 / 5nimeni
Postat 14/09/2013, 19:55

Legume fierte,calite,congelate,si la cuptor 40' - nu a mai ramas nimic folositor,rezulta o mancare moarta - nici pe vremea bunicilor nu se preparau termic asa de mult legumele,ce folos au informatiile??????,dr.Menci?????.
Intr-un cuvant nici gratis nu as manca asa ceva.

(2) (1) Abuz
master_k23
1 / 5master_k23
Postat 19/12/2013, 10:15

Legume fierte,calite,congelate,si la cuptor 40' - nu a mai ramas nimic folositor,rezulta o mancare moarta - nici pe vremea bunicilor nu se preparau termic asa de mult legumele,ce folos au informatiile??????,dr.Menci?????. Intr-un cuvant nici gratis nu as manca asa ceva.

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 27/03/2013, 17:21

Gustos si tare aspectuos ! .. in plus o idee foarte buna pentru a ne condimenta putin duminicile (ca garnitura la hrana spirituala, desigur :).. in lungul post de Pasti !

(0) (0) Abuz
4 / 5
Postat 17/04/2015, 22:44

Eu o fac destul de des dar cartofii ii sfarim ca la piure si pun si un rind de brinza telemea nu prea sarata,Imi plac multe dintre retete si chiar mi-au placut,

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 13/09/2013, 15:33

E super, si nu pare chiar asa de greu , vreau sa apara mancaruri foarte simplu de preperat si foarte gustoase

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 17/04/2015, 13:18

Eu as adauga putina branza rasa ( orice fel) si un pic de smantana ,am mai facut asa ceva si e f bun!

(0) (0) Abuz
3 / 5
Postat 13/09/2013, 09:12

Am sa incerc aceasta reteta , cred ca este buna si santoasa!
Multumesc pentru idee.

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 21/04/2015, 20:04

Reteta pare super, dar cu spanac proaspat nu se poate face?

(0) (0) Abuz
click aici pentru a vedea toate comentariile (32)

Întrebări:



Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Weekendul motiv de Brunch?Weekendul motiv de Brunch?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Notificări
Pentru a nu pierde nimic de pe Petitchef, activați notificările.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:
(c) Madeinwork | Mențiuni legale