Petitchef

Sufleu de spanac cu cartofi

Felul principal
4 porții
30 min
40 min
Ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Cartofii se pun la fiert in coaja.
    Spanacul se decongeleaza.
    Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt.
    Ciupercile se spala si se taie in doua.

    Ceapa se caleste in 3 linguri de ulei.
    Cand este aproape gata, se adauga ciupercile si se mai calesc cateva minute.

    Intre timp cartofii se curata de coaja, se taie bucatele mici si se amesteca cu ceapa si ciupercile.

    Intr-o tigaie calim usturoiul si adaugam spanacul pe care il calim cateva minute.

    Batem oulalele spuma si le adugam peste spanac.
    Amestecam usor spanacul cu cartofii.
    Condimentam cu sare si piper.
    Punem totul intr-o tava unsa cu unt (ulei) si dam la cuptor pentru 30-40 minute.

    Servim fierbinte.

    Bon Appetit!


Întrebări:




Comentarii (32):

27/01/2014

Delicioasa

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
21/04/2015

Reteta pare super, dar cu spanac proaspat nu se poate face?

(0) (0) Abuz
18/04/2015

Imi place reteta ,este ceva nou....

(0) (0) Abuz
17/04/2015

Eu o fac destul de des dar cartofii ii sfarim ca la piure si pun si un rind de brinza telemea nu prea sarata,Imi plac multe dintre retete si chiar mi-au placut,

(0) (0) Abuz
17/04/2015

Eu as adauga putina branza rasa ( orice fel) si un pic de smantana ,am mai facut asa ceva si e f bun!

(0) (0) Abuz
17/04/2015

Mancare pentru raţe...

(0) (0) Abuz
08/03/2014

Excelent, cea mai buna mancare cu spanac

(0) (0) Abuz
04/03/2014

Foarte buna reteta

(0) (0) Abuz
19/02/2014

Foarte bun!

(0) (0) Abuz
Theodora, 21/12/2013

,,,,,,deliciossss,,,,,,,,

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 4

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Supă cremă de spanac-petitchef
Supă cremă de spanac-petitchef
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Foietaj cu cod si spanac
Foietaj cu cod si spanac
4 porții
55 min
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Galette cu spanac si branza de capra
Galette cu spanac si branza de capra
1 porții
25 min
Foarte ușor

Articole conexe

Spanacul - cheia puterii? Spanacul - cheia puterii? „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează