Petitchef

Pangasius pe pat de legume

Felul principal
4 porții
30 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
2 bucati file pangasius

un dovlecel mai mic


o telina mica

un ardei gras


3 catei de usturoi

3 linguri suc de rosii

patrunjel

sare, piper

2-3 linguri cu ulei

50 ml vin alb

Preparare

  • Pregatim mai intai patul pestelui Spalam si curatam legumele. Dovlecelul,morcovul,telina si ardeiul le taiem fasii. Ceapa o taiem pestisori. Usturoiul felii subtiri.
  • Calim legumele ,6-8 minute, in putin ulei.Amestecam usor. Adaugam sucul de rosii si potrivim gustul cu sare si piper.
  • Fileul de peste il spalam si il scurgem bine de apa. Il condimentam cu sare si piper apoi il taiem in bucati mai mici.
  • Rasturnam amestecul de legume intr-o tava ,repartizam bucatile de peste deasupra. Adaugam vinul si introducem tava la cuptor pentru 20-25 minute.
  • Servim preparatul in stare calda ,cu patrunjel verde deasupra.



Comentarii:

04/02/2012

Excelent!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Gradina de Paste (humus si legume mici)
Gradina de Paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Tian cu legume
Tian cu legume
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pangasius pe pat de legume
Pangasius pe pat de legume
2 porții
2h30m
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Pangasius la cuptor
Pangasius la cuptor
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Cele mai bune 10 legume preparate la gratarCele mai bune 10 legume preparate la gratarRatatouille - Un amestec impetuos legumeRatatouille - Un amestec impetuos legume5 legume cu mai putin de 10 calorii5 legume cu mai putin de 10 calorii

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: