Petitchef

Pangasius impanat ... la cuptor

Felul principal
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
doua bucati peste pangasius

sare



pesmet

doua linguri ulei de masline extravergine

Preparare

  • Incalzim cuptorul la 200 de grade. Macinam salvia, rozmarinul impreuna cu sarea si condimentam pestele pe ambele parti . Intr-o farfurie punem pesmetul si presam bine pestele pe ambele parti.
  • In tava de la cuptor tapetata cu hirtie de copt, punem cele doua bucati (impanate) iar pe fiecare punem cite o lingura de ulei, il intoarcem pe ambele parti ca sa se unga un pic cu ulei si bagam in cuptorul preincalzit pentru circa 20-25 de minute, depinde cit de rumene le dorim.
  • Chiar daca pare un pic crocant la exterior, e foarte fraged, deci nu se usuca.
  • L-a servit alaturi de o salata cu rosii, fenicul, varza alba si ceapa rosie, condimentata cu sare, ulei si otet balsamic.

Poze

Pangasius impanat ... la cuptor, poza 1
Pangasius impanat ... la cuptor, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

05/08/2013

Super tare

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Pangasius pe pat de legume
Pangasius pe pat de legume
2 porții
2h30m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pangasius la cuptor
Pangasius la cuptor
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Langustine la cuptor
Langustine la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
1 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.