Petitchef

Pangasius impanat ... la cuptor

Felul principal
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Incalzim cuptorul la 200 de grade. Macinam salvia, rozmarinul impreuna cu sarea si condimentam pestele pe ambele parti . Intr-o farfurie punem pesmetul si presam bine pestele pe ambele parti.
  • In tava de la cuptor tapetata cu hirtie de copt, punem cele doua bucati (impanate) iar pe fiecare punem cite o lingura de ulei, il intoarcem pe ambele parti ca sa se unga un pic cu ulei si bagam in cuptorul preincalzit pentru circa 20-25 de minute, depinde cit de rumene le dorim.
  • Chiar daca pare un pic crocant la exterior, e foarte fraged, deci nu se usuca.
  • L-a servit alaturi de o salata cu rosii, fenicul, varza alba si ceapa rosie, condimentata cu sare, ulei si otet balsamic.


Poze

Pangasius impanat ... la cuptor
Pangasius impanat ... la cuptor - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

05/08/2013

Super tare

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui la cuptor-petitchef
Pui la cuptor-petitchef
4 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Filet mignon la cuptor - gătit perfect, explicat pas cu pas
Filet mignon la cuptor - gătit perfect, explicat pas cu pas
4 porții
1 h 3 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
4 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Cartofi prăjiți la cuptor, rețeta clasică și de neratat
Cartofi prăjiți la cuptor, rețeta clasică și de neratat
5 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Anghinare la cuptor
Anghinare la cuptor
2 porții
1 h 15 m
Ușor
3.1 / 5

Rețete

Articole conexe

Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează