Petitchef

Pangasius impanat ... la cuptor

Felul principal
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Incalzim cuptorul la 200 de grade. Macinam salvia, rozmarinul impreuna cu sarea si condimentam pestele pe ambele parti . Intr-o farfurie punem pesmetul si presam bine pestele pe ambele parti.
  • In tava de la cuptor tapetata cu hirtie de copt, punem cele doua bucati (impanate) iar pe fiecare punem cite o lingura de ulei, il intoarcem pe ambele parti ca sa se unga un pic cu ulei si bagam in cuptorul preincalzit pentru circa 20-25 de minute, depinde cit de rumene le dorim.
  • Chiar daca pare un pic crocant la exterior, e foarte fraged, deci nu se usuca.
  • L-a servit alaturi de o salata cu rosii, fenicul, varza alba si ceapa rosie, condimentata cu sare, ulei si otet balsamic.

Rețete inrudite

YouTube


Poze

Pangasius impanat ... la cuptor, poza 1
Pangasius impanat ... la cuptor, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

05/08/2013

Super tare

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pangasius pe pat de legume
Pangasius pe pat de legume
2 porții
2 h 30 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pangasius la cuptor
Pangasius la cuptor
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Langustine la cuptor
Langustine la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui la cuptor-Petitchef
Pui la cuptor-Petitchef
4 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei