Petitchef

Papricas de pui cu smantana

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Carnea se spala ,se taie bucati si se pune la prajit in putin ulei,pe fiecare parte pana isi schimba culoarea.Se scoate carnea si se tine la cald.
  • In uleiul ramas calim ceapa tocata,pana devine sticloasa,adaugam boiaua,carnea,foaia de dafin si apa calda cat s-o cuprinda.
  • Lasam sa fiarba bine carnea,apoi turnam smantana amestecata cu faina si o lingura de apa.Se poriveste de sare si piper.
  • Mai lasam putin pana se ingroasa sosul.
    Se poate servi alaturi de piure de cartofi,orez sau mamaliga.

Rețete inrudite

YouTube


Poze

PAPRICAS DE PUI CU SMANTANA, poza 1
PAPRICAS DE PUI CU SMANTANA, poza 2
PAPRICAS DE PUI CU SMANTANA, poza 3
PAPRICAS DE PUI CU SMANTANA, poza 4
PAPRICAS DE PUI CU SMANTANA, poza 5
PAPRICAS DE PUI CU SMANTANA, poza 6

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Papricas de pui cu smantana
Papricas de pui cu smantana
2 porții
1 oră
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Papricas ardelenesc de pui
Papricas ardelenesc de pui
2 porții
55 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Nuggets de pui facute in casa
Nuggets de pui facute in casa
4 porții
32 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Gratin de cod si smantana
Gratin de cod si smantana
6 porții
1 h 5 m
Ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Sosul cu smantana Sosul cu smantana Ganache sau combinatia perfecta a ciocolatei cu smantana Ganache sau combinatia perfecta a ciocolatei cu smantana Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii! Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei