Petitchef

PAPRICAS DE PUI CU SMANTANA

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Carnea se spala ,se taie bucati si se pune la prajit in putin ulei,pe fiecare parte pana isi schimba culoarea.Se scoate carnea si se tine la cald.
  • In uleiul ramas calim ceapa tocata,pana devine sticloasa,adaugam boiaua,carnea,foaia de dafin si apa calda cat s-o cuprinda.
  • Lasam sa fiarba bine carnea,apoi turnam smantana amestecata cu faina si o lingura de apa.Se poriveste de sare si piper.
  • Mai lasam putin pana se ingroasa sosul.
    Se poate servi alaturi de piure de cartofi,orez sau mamaliga.


Poze

PAPRICAS DE PUI CU SMANTANA
PAPRICAS DE PUI CU SMANTANA - poza 2
PAPRICAS DE PUI CU SMANTANA - poza 3
PAPRICAS DE PUI CU SMANTANA - poza 4
PAPRICAS DE PUI CU SMANTANA - poza 5
PAPRICAS DE PUI CU SMANTANA - poza 6

Întrebări:




Comentarii:

14/12/2021

Super ușor

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Gratin de cod si smantana
Gratin de cod si smantana
6 porții
1 h 5 m
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Moelleux cu legume si smantana
Moelleux cu legume si smantana
4 porții
1 h 10 m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Flan cu smântână fără lactoză
Flan cu smântână fără lactoză
8 porții
5 h 10 m
Foarte ușor
Rețetă Spanac cu oua si smantana
Spanac cu oua si smantana
3 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Burrata sau saculetul cu mozzarella si smantana Burrata sau saculetul cu mozzarella si smantana Ganache sau combinatia perfecta a ciocolatei cu smantana Ganache sau combinatia perfecta a ciocolatei cu smantana Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii! Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează