-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Felul principal
-
Rețete piept de pui
-
Retete piept de pui cu smantana
-
Papricas de pui cu smantana
PAPRICAS DE PUI CU SMANTANA
Preparare
-
Carnea se spala ,se taie bucati si se pune la prajit in putin ulei,pe fiecare parte pana isi schimba culoarea.Se scoate carnea si se tine la cald.
-
In uleiul ramas calim ceapa tocata,pana devine sticloasa,adaugam boiaua,carnea,foaia de dafin si apa calda cat s-o cuprinda.
-
Lasam sa fiarba bine carnea,apoi turnam smantana amestecata cu faina si o lingura de apa.Se poriveste de sare si piper.
-
Mai lasam putin pana se ingroasa sosul.
Se poate servi alaturi de piure de cartofi,orez sau mamaliga.
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Super ușor