Petitchef

Piept de pui cu struguri

Felul principal
4 porții
15 min
30 min
Ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
o ceapa mica,

50 gr struguri negri,

3 linguri ulei,

4 bucati de piept de pui,

sare,

piper,

1 lingura unt,

1 lingura faina,

125 ml vin alb,

125 ml smantana.

Preparare

  • Se curata ceapa si se toaca marunt.
    Se spala strugurii si se taie fiecare boaba pe jumatate.
    Bucatile de piept de pui se spala si se zvanta.
    Se prajesc in ulei incins pe fiecare parte (~ 5 minute pe o parte), pana se rumenesc, dupa care se scot si se lasa deoparte.
    Se adauga untul in cratita in care s-a prajit pieptul si se caleste ceapa pana devine sticloasa, se adauga o cana cu apa.
    Intr-o cana se amesteca vinul cu faina si se adauga in cratita, amestecand 1-2 minute oana se leaga sosul.
    Se adauga smantana, strugurii si se mai fierb 1-2 minute.
    Bucatile de piept de pui se pun in cratita (impreuna cu sucul care l-au lasat).
    Se condimenteaza cu sare si piper.

    Se poate servi cu garnitura de orez (orez sarbesc de exemplu).

    Bon Appetit!

Întrebări:




Comentarii:

30/10/2014

F.buna,apetisanta

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Piept de pui cu sos de curry
Piept de pui cu sos de curry
4 porții
45 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Piept de pui cu garnitura de rosii si struguri
Piept de pui cu garnitura de rosii si struguri
4 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
4 porții
35 min
Ușor
4.1 / 5
Rețetă Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
1 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Piept de rata cu sos de trufe
Piept de rata cu sos de trufe
3 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.