Pui cu smantana

(5.00/5 - 3 voturi)


Ingrediente:

- un piept de pui
- 50 g de unt
- o lingura de faina
- 200 g de smantana
- o lingura de hrean
- sare

Preparare:

Etapa 1:

Mami a taiat pieptul de pui cubulete maricele si l-a fiert in apa cu putina sare 10 minute, avand grija sa ii ia spuma care s-a format deasupra.

Etapa 2:

A topit apoi untul in tigaia de teflon, a adaugat puiul si l-a lasat cateva minute sa se rumeneasca. A presarat apoi faina si a turnat un polonic din apa in care a fiert puiul si a amestecat bine pentru a nu se forma cocoloase.

Etapa 3:

Dupa 2 minute a adaugat si smantana, a amestecat si a mai lasat pe foc inca vrei 2-3 minute.

Etapa 4:

A oprit focul, a adaugat hreanul si gata. A tot invartit pe acolo si a facut poze iar Dia urmeaza sa ajunga de la serviciu si sa rada tot.


Printează paginaAdaugă la favorite



Punctează această reţetă:


Întrebări:


Video sugerat




Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Pizza delicioasă pregatită în casăPizza delicioasă pregatită în casăCel mai apreciat desert romanesc, papanasii!Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii!O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Notificări
Pentru a nu pierde nimic de pe Petitchef, activați notificările.

(c) Madeinwork | Mențiuni legale