Pui cu dovlecei

Ingrediente
2
Rețete inrudite
-
Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
-
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
-
Pui tandoori petitchef
-
Pui cu ghimbir si lemongrass
Preparare
Preparare10 min
Gătire40 min
- Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei la foc mic.
Se adauga puiul.
Daca avem pulpe sau copane le crestam si pe o parte si pe alta.
In caz ca avem piept de pui, il taiem fasii lungi.
Se amesteca si se lasa ~ 10 minute.
Adaugam si vinul si mai lasam sa fiarba 10 minute.
Intre timp spalam dovleceii si se taie rondele, se adauga peste carnea de pui si mai lasam ~ 10 minute.
Amestecam faina cu smantana si 50 ml de apa si o adaugam peste pui.
Condimentam cu sare, piper si boia iute.
Lasam sa fiarba pana se ingroasa sosul.
Servim fierbinte.
Bon Appetit!
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 681Kcal
- Carbo: 14.1g
- Grăsimi: 33.5g
- Grăsimi sat.: 8.9g
- Proteine: 70.2g
- Fibre: 5.5g
- Zahăr: 7.5g
- ProPoints: 17
- SmartPoints: 17
Informații nutriționale pentru 1 porție (640g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: