Petitchef

Pasta de ciuperci

Este un aperitiv gustos si usor de facut cu care iti vei impresiona musafiri
Felul principal
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se fierb ciupercile proaspete in apa cu sare pina se inmoaie bine, apoi se tau bucatele mici, castravetii murati se tau cuburi mici, se amesteca cu ciupercile, sarea, piperul dupa gust, boiaua si patrunjelul verde taiat f marunt.
  • Se face maioneza din cele 2 galbenusuri fierte si 1 galbenus nefiert plus cantitatea de ulei, adaugind si citiva stropi de lamaie sa fie mai acrisoara.
  • Se amesteca maioneza cu ingredientele de mai sus obtinind pasta de ciuperci. Se aseaza pe o farfurie intinsa si se orneaza ca in figura de mai sus.


Întrebări:




Comentarii:

12/04/2014

Ce inseamna "se tau"?! care figura "de mai sus", cat de sus?!?!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pasta al salmone cu sos fin de vin
Pasta al salmone cu sos fin de vin
6 porții
50 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Pasta de naut
Pasta de naut
4 porții
15 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pasta picanta din dovleac si avocado (raw vegan)
Pasta picanta din dovleac si avocado (raw vegan)
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Risotto de quinoa si ciuperci
Risotto de quinoa si ciuperci
3 porții
55 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Omleta super simpla cu ciuperci, sunca si patrunjel
Omleta super simpla cu ciuperci, sunca si patrunjel
1 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Mancaruri cu... ciuperci Mancaruri cu... ciuperci

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.