Petitchef

Peste in aluat de bere

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se poate folosi orice fel de peste va place . Se poate folosi chiar si cu oase. Pestele se condimenteaza cu sare si piper si se lasa 30 minute la rece.
  • Pregatim aluatul. Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un varf de cutit de sare. Amestecam faina cu galbenusurile si putina bere, dupa care incorporam toata cantitatea de bere si albusurile.
  • Trecem fileurile de peste prin acest aluat si le prajim in ulei incins. Se prajesc pe ambele parti dupa care se scot si se lasa sa se scurga uleiul in exces.
  • Sevim pe un platou, ornand cu rosii, lamaie si patrunjel verde tocat. Stropim pestele cu zeama de la lamaie. Daca va place mujdeiul, sa nu-l uitati.
  • Ca si garnitura, cartofi natur, legume stropite cu putin unt.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Crochete de pește cu lămâie
Crochete de pește cu lămâie
6 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Humus cu sfecla rosie
Humus cu sfecla rosie
4 porții
5 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Ragoût vegetarian
Ragoût vegetarian
2 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cod negru cu roșii, lămâie și chimen
Cod negru cu roșii, lămâie și chimen
2 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sandvișuri turcești cu chiftele köfte
Sandvișuri turcești cu chiftele köfte
2 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează