Petitchef

Pulpa de porc cu ghebe

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
700 g pulpa porc

300 g ghebe congelate

1/2 ardei gras rosu

1/2 ceapa mare

1 rosie

6 catei de usturoi


1 lingurita condimente pentru porc Fuchs

piper

boia

sos chilli

1 lingura pasta tomate

2 lingurite pasta de gogosari

2 linguri ulei

100 ml vin alb

patrunjel verde

Preparare

  • Pulpa de porc se taie felii de 1 cm grosime. Ardeiul, ceapa, usturoiul, ciupercile se taie felii subtiri. Patrunjelul verde se toaca marunt.
  • Tragem legumele in ulei pina sticlesc, apoi adaugam feliile de carne, pasta de tomate si cea de gogosari, sosul chilli si asezonam.Adaugam o cana cu apa, acoperim cratita si lasam sa fiarba carnea, la foc mediu.
  • Cand carnea este aproape fiarta, adaugam vinul si lasam sa mai fiarba pina scade sosul. Deasupra presaram patrunjel verde tocat. Servim pulpa cu ghebe cu mamaliguta, piure de cartofi sau orez.

Poze

Pulpa de porc cu ghebe, poza 1
Pulpa de porc cu ghebe, poza 2
Pulpa de porc cu ghebe, poza 3

Întrebări:




Comentarii:

20/06/2013

Arata f bine...o sa incerc si eu sa fac...

(0) (0) Abuz
02/02/2012

Si lamaia cand o adaugam?

(1) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Pulpa de porc la cuptor
Pulpa de porc la cuptor
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Pulpa de miel inabusita
Pulpa de miel inabusita
2 porții
2h10m
Ușor
3.5 / 5
Rețetă Salata de linte si cartofi dulci
Salata de linte si cartofi dulci
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.