Petitchef

Pulpa de porc cu ghebe

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pulpa de porc se taie felii de 1 cm grosime. Ardeiul, ceapa, usturoiul, ciupercile se taie felii subtiri. Patrunjelul verde se toaca marunt.
  • Tragem legumele in ulei pina sticlesc, apoi adaugam feliile de carne, pasta de tomate si cea de gogosari, sosul chilli si asezonam.Adaugam o cana cu apa, acoperim cratita si lasam sa fiarba carnea, la foc mediu.
  • Cand carnea este aproape fiarta, adaugam vinul si lasam sa mai fiarba pina scade sosul. Deasupra presaram patrunjel verde tocat. Servim pulpa cu ghebe cu mamaliguta, piure de cartofi sau orez.

Rețete inrudite

YouTube


Poze

Pulpa de porc cu ghebe, poza 1
Pulpa de porc cu ghebe, poza 2
Pulpa de porc cu ghebe, poza 3

Întrebări:




Comentarii:

20/06/2013

Arata f bine...o sa incerc si eu sa fac...

(0) (0) Abuz
02/02/2012

Si lamaia cand o adaugam?

(1) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pulpa de miel inabusita
Pulpa de miel inabusita
2 porții
2 h 10 m
Ușor
3.6 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Fajitas vegetariene
Fajitas vegetariene
6 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pulpa de porc la cuptor
Pulpa de porc la cuptor
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pulpa de porc pe pat de varza rosie calita
Pulpa de porc pe pat de varza rosie calita
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.