Petitchef

Scoici picante

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
2 catei usturoi

1 legatura patrunjel tocat

2 ardei iuti rosii tocati marunt

4 linguri ulei masline

500 g scoici mari

120ml vin alb sec

6 felii paine neagra prajita

Zeama o lamaie

Preparare

  • Intr-o tigaie mare, rumeniti 2 minute in ulei, usturoiul si ardeiul.
  • Puneti apoi si scoicile si lasati sa fiarba 8 minute la foc mare.Turnati vinul si lasati sa se inmoaie scoicile.
  • Presarati patrunjelul, zeama de lamaie si sarati dupa gust.
  • Aranjati painea prajita in mijlocul farfuriei, deasupra puneti scoicile cu sosul lor si serviti imediat.



Comentarii:

23/02/2013

Delicios

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Scoici in sos de rosii
Scoici in sos de rosii
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Scoici pe gratar
Scoici pe gratar
4 porții
30 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Scoici saint jacques cu creveti si alge marine
Scoici saint jacques cu creveti si alge marine
6 porții
1h40m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Humus din linte rosie
Humus din linte rosie
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Humus cu sfecla rosie
Humus cu sfecla rosie
4 porții
5 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: