Petitchef

Hummus din fasole

Altele
6 porții
10 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Fasolea fiarta se pune in robot si se mixeaza, apoi se adauga tahini si zeama de la fasole si se continua mixarea. Usturoiul se piseaza. Lamaia se stoarce si se strecoara.
  • In pasta de fasole se adauga usturoiul, zeama de lamaie se mai mixeaza, si la final se adauga si ulei de masline, si sare dupa gust.
  • Se continua mixarea pana se obtine consistenta dorita, in general hummusul e o pasta foarte fina dar in acelasi timp densa.
  • Cand se serveste se aseaza intr-un vas putin adanc, se face o mica adancitura in pasta in care se toarna un strop ulei de masline si deasuprea se presara paprika.Se serveste cu lipii calde.

Rețete inrudite

YouTube

Hummus libanez



Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Hummus de fasole alba si lapte de cocos
Hummus de fasole alba si lapte de cocos
10 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Hummus libanez
Hummus libanez
10 porții
10 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Hummus cu lămâie confiată
Hummus cu lămâie confiată
4 porții
10 min
Foarte ușor
Rețetă Salata de fasole boabe-petitchef
Salata de fasole boabe-petitchef
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Crochete de fasole alba
Crochete de fasole alba
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Bucura-te de verde, mananca fasole verde! Bucura-te de verde, mananca fasole verde! Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează