Petitchef

Paste Cu Carne De Vitel

Felul principal
8 porții
1 h 20 m
50 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Carnea se spala, se curata de pielite si se taie cubulete. Se pune la fiert, si se schimba apa de 2 ori minim - pana nu se mai aduna spuma deasupra in timpul fierberii. Se adauga cateva boabe de piper. Cand este aproape gata, se adauga frunzele de menta si se mai da in 3 - 4 clocote.
  • Se scoate carnea si se pune intr-o tava. Timp de fierbere: aproximativ 50 de minute.
    Intr-un vas se pune uleiul. Cand este fierbinte, se pune ceapa, se rumeneste putin. Se adauga 250 ml de apa si se pun si celelalte ingrediente: pastarnacul, rosiile, mararul, patrunjelul, morcovul.
  • Se pune la fiert si se amesteca din cand in cand sa nu se prinda. Se lasa sa fiarba la foc mic sa se ingroase. La sfarsit se adauga smantana si boiaua. Se mai da sosul in 2 - 3 clocote. Se toarna sosul peste carnea din tava si se pune la cuptor pentru 25 - 30 de minute, acoperind tava cu folie de aluminiu.
  • Se serveste cu spaghete (fierte in prealabil) stropite cu unt topit. Se decoreaza cu feliute de rosii si frunzulite de patrunjel. Alaturi e foarte bun un pahar de vin rosu - ceva gen Cabernet, la temperatura camerei.


Poze

Paste Cu Carne De Vitel
Paste Cu Carne De Vitel - poza 2
Paste Cu Carne De Vitel - poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste cu dovleac și carne din cârnați
Paste cu dovleac și carne din cârnați
2 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu chorizo ​​​​
Paste cu chorizo ​​​​
3 porții
40 min
Foarte ușor
Rețetă Paste cremoase cu ricotta și somon afumat
Paste cremoase cu ricotta și somon afumat
2 porții
19 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează