Petitchef

Paste cu midii

Felul principal
2 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Fierbe pastele in apa cu sare comform intructiunilor de pe ambalaj apoi scurge-le , amesteca-le cu 1 lingura ulei de masline cu ardei iute si usturoi si pune-le deoparte.
  • Incinge uleiul ramas intr-o tigaie si caleste ceapa pana cand incepe sa se inmoaie, aprox.5 minute, adaugand si 25 ml vermouth.Adauga usturoiul si caleste-l 1 minut.
  • Toarna 100 ml vermouth ramas si lasa totul sa fiarba pana cand lichidul s-a redus putin.Adauga smantana si lasa sa dea intr-un clocot apoi adauga midiile si fierbe-le 5-8 minute.
  • Asezoneaza totul cu sare si piper negru, dupa gust si adauga ierburile.Amesteca si ia tigaia de pe foc.Toarna compozitia cu midii la paste si amesteca bine apoi serveste.

Rețete inrudite

YouTube


Poze

Paste cu midii, poza 1
Paste cu midii, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Paste cu smochine si pancetta
Paste cu smochine si pancetta
2 porții
15 min
Foarte ușor
Rețetă Midii cu cartofi prajiti
Midii cu cartofi prajiti
2 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Paste cu carne tocata
Paste cu carne tocata
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Paste ????????? cu sos
Paste ????????? cu sos
3 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Paste cu sos de post
Paste cu sos de post
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Cum sa gatim midii acasa! Cum sa gatim midii acasa! 20 de idei de aperitive pentru masa de Paste 20 de idei de aperitive pentru masa de Paste Vopsirea oualor de Paste Vopsirea oualor de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.