Acasă - Petitchef
Rețete
Felul principal
Rețete sosuri
Retete paste cu sos
Retete paste cu sos de smantana
Paste cu ciuperci in sos alb
PASTE CU CIUPERCI IN SOS ALB
Preparare
In putin unt calim 2-3 catei de usturoi zdrobiti, apoi adaugam ciupercile feliate, stropim cu vin alb si lasam cateva minute.
Pastele se pun la fiert.Smantana se amesteca cu faina si laptele, apoi o punem peste ciuperci, dam focul mic si lasam cateva minute.
Daca vreti o aroma mai speciala puteti adauga putina branza -crema de capra .Condimentam, scurgem pastele si papam.
Poze
Întrebări:
Adresează o intrebare autorului
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Am facut aceasta reteta, delicioasa. din motive bine intemeiateam inlocuit lactatele de vaca cu cele de capra. M-a incantat rezutatul. Merita incercata.
O reteta foarte buna. Merita incercata.
Super bune
Arata misto
A iesit foarte bine si fara branza. Am adaugat putin bacon calit pentru baieti. Ei sunt cu proteina animala :)