Paste cu ciuperci in sos alb

Felul principal
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • In putin unt calim 2-3 catei de usturoi zdrobiti, apoi adaugam ciupercile feliate, stropim cu vin alb si lasam cateva minute.
  • Pastele se pun la fiert.Smantana se amesteca cu faina si laptele, apoi o punem peste ciuperci, dam focul mic si lasam cateva minute.
  • Daca vreti o aroma mai speciala puteti adauga putina branza -crema de capra .Condimentam, scurgem pastele si papam.

Punctează această reţetă

JJust me

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Lore

Am facut aceasta reteta, delicioasa. din motive bine intemeiateam inlocuit lactatele de vaca cu cele de capra. M-a incantat rezutatul. Merita incercata.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

O reteta foarte buna. Merita incercata.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super bune

abuz

anonymous

Arata misto

abuz

anonymous

A iesit foarte bine si fara branza. Am adaugat putin bacon calit pentru baieti. Ei sunt cu proteina animala :)

abuz