Petitchef

Paste cu gorgonzola

Felul principal
2 porții
15 min
4 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Puneti o oala cu apa la fiert in care atunci cand incepe sa fiarba adaugati sarea si pastele pe care le fierbeti al dente.
    Intr-o cratita puneti smantana si gorgonzola taiata feliute mici si o puneti pe foc mediu, dureaza 3-4min. Amestecati pana se dizolva gorgonzola in smantana si trageti de pe foc.
    Adaugati pastele scurse si 1-2 linguri din apa in care au fiert pastele si mai puneti pe foc inca un minut, amestecand cu o lingura.
    Dati la masa fierbinti cu un praf de piper proaspat macinat.


    Tips

    Adevaratul secret al pastelor cu sos de branza este sa le manaci in timp util: foarte fierbinti sosul este inca foarte fliud, foarte reci sosul este deja solidificat. Cand sunt caldute sunt perfecte pentru ca sosul este semisolid si adera perfect la pastele tale.


Întrebări:




Comentarii:

17/08/2013

Fff buna si repida!!!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
08/11/2012

Usor si gustos

(0) (0) Abuz
31/12/2011

IN LOC DE SMANTANA INCEARCA SA PUI MOZZARELLA TAIATA CUBULETE,O LEGATURA DE PATRUNJEL TAIAT MARUNT SI UN CUB BUN DE UNT

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste cu pui si gorgonzola
Paste cu pui si gorgonzola
3 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu dovleac
Paste cu dovleac
2 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu cremă de ricotta și busuioc
Paste cu cremă de ricotta și busuioc
2 porții
15 min
Foarte ușor
Rețetă Paste cu chorizo ​​​​
Paste cu chorizo ​​​​
3 porții
40 min
Foarte ușor
Rețetă Paste cremoase cu ricotta și somon afumat
Paste cremoase cu ricotta și somon afumat
2 porții
19 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Ciocnitul oualor de Paste Ciocnitul oualor de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Pastele - delicii italiene Pastele - delicii italiene

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează