Petitchef

Paste cu carne de porc, ciuperci si smantana

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Incinge wokul sau o tigai adanca si prajeste in uleiul incins bucatile de carne date prin faina. Cand au capatat crusta maronie, dale deoparte pe hartie absorbanta.
  • Da untul, in bucati mari, prin faina.
  • Apoi taie ciupercile in bucati mari si pune-le in wok- a avut foarte putine ciuperci, vreo 300 g. Lasa-le pana se inmoaie.
  • Cand a scazut apa lasata de ciuperci, adauga untul infainat, acopera si lasa zece minute. Adauga sare, piper si usturoiul zdrobit.
  • Mai lasa doua minute, amestecand. Adauga smantana si carnea, amestecand energic. Lasa doua minute pe foc, apoi serveste cu marar tocat fin.
  • A fiert un pachet de paste spirale si le-a amestecat cu carnea si ciupercile. A pus smantana deasupra si am presarat marar.
  • Mararul i-a dat un gust senzational, eu care eram obisnuita ca in paste sa folosesc doar origano.
  • Se poate face sosul alb separat si mai fin amestecand smantana grasa cu 25g unt si 10 g amidon alimentar.


Poze

Paste cu carne de porc, ciuperci si smantana
Paste cu carne de porc, ciuperci si smantana - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

camelia, 06/10/2018

Imi place vreau sa incerc .

(0) (0) Abuz
30/04/2012

Faina :)) cool;)

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste cu dovleac și carne din cârnați
Paste cu dovleac și carne din cârnați
2 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cremoase cu ciuperci și cârnați
Paste cremoase cu ciuperci și cârnați
2 porții
28 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Paste cremoase cu ricotta și somon afumat
Paste cremoase cu ricotta și somon afumat
2 porții
19 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu cremă de ricotta și busuioc
Paste cu cremă de ricotta și busuioc
2 porții
15 min
Foarte ușor

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează