Petitchef

Paste cu carne de porc, ciuperci si smantana

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Incinge wokul sau o tigai adanca si prajeste in uleiul incins bucatile de carne date prin faina. Cand au capatat crusta maronie, dale deoparte pe hartie absorbanta.
  • Da untul, in bucati mari, prin faina.
  • Apoi taie ciupercile in bucati mari si pune-le in wok- a avut foarte putine ciuperci, vreo 300 g. Lasa-le pana se inmoaie.
  • Cand a scazut apa lasata de ciuperci, adauga untul infainat, acopera si lasa zece minute. Adauga sare, piper si usturoiul zdrobit.
  • Mai lasa doua minute, amestecand. Adauga smantana si carnea, amestecand energic. Lasa doua minute pe foc, apoi serveste cu marar tocat fin.
  • A fiert un pachet de paste spirale si le-a amestecat cu carnea si ciupercile. A pus smantana deasupra si am presarat marar.
  • Mararul i-a dat un gust senzational, eu care eram obisnuita ca in paste sa folosesc doar origano.
  • Se poate face sosul alb separat si mai fin amestecand smantana grasa cu 25g unt si 10 g amidon alimentar.

Poze

Paste cu carne de porc, ciuperci si smantana, poza 1
Paste cu carne de porc, ciuperci si smantana, poza 2

Întrebări:



Video sugerat

YouTube


Comentarii:

camelia, 06/10/2018

Imi place vreau sa incerc .

(0) (0) Abuz
30/04/2012

Faina :)) cool;)

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste cu carne de vitel
Paste cu carne de vitel
8 porții
2 h 10 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Paste cu carne si sos de smantana cu cascaval
Paste cu carne si sos de smantana cu cascaval
8 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Paste cu carne tocata
Paste cu carne tocata
8 porții
1 h 10 m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Paste cu smochine si pancetta
Paste cu smochine si pancetta
2 porții
15 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: