Petitchef

PASTE CU TON

Felul principal
2 porții
20 min
8 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se pun pastele la fiert in apa cu sare.Se taie ceapa si ardell marunt si se pun la prajit in putin ulei de masline.
  • Cand incepe ceapa sa se prajeasca se adauga sucul de rosii si tonul maruntit.Punem si boia iute de ardei, sarea si putin piper.
  • Lasam pe foc cam 8 minute sa fiarba putin sosul.Cand pastele sunt fierte, servim sosul alaturi de paste.


Poze

PASTE CU TON
PASTE CU TON - poza 2
PASTE CU TON - poza 3
PASTE CU TON - poza 4
PASTE CU TON - poza 5
PASTE CU TON - poza 6
PASTE CU TON - poza 7

Întrebări:




Comentarii (17):

01/04/2015

Puteee!!!1!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
11/04/2014

Foarte gustoase si se pregatesc foarte usor si repede

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
14/01/2015

Nu toată lumea poate suporta bulion sau pastă de roșii din cauza acidității la stomac

(0) (0) Abuz
08/01/2014

Ok

(0) (0) Abuz
12/09/2013

E o reteta usoara si delicioasa

(0) (0) Abuz
27/07/2013

F buna

(0) (0) Abuz
06/07/2013

F,f,bun

(0) (0) Abuz
01/06/2013

Delicios

(0) (0) Abuz
19/05/2013

Nu prea arata bine este foarte uns

(0) (0) Abuz
20/01/2013

Bun si rapid

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste cu un sos de ton, fistic și lămâie
Paste cu un sos de ton, fistic și lămâie
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cremoase cu burrata și roșii cherry
Paste cremoase cu burrata și roșii cherry
2 porții
22 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Paste amatriciana, rețeta tradițională pas cu pas
Paste amatriciana, rețeta tradițională pas cu pas
2 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

15 retete cu ton 15 retete cu ton Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Vopsirea oualor de Paste Vopsirea oualor de Paste

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează