-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Aperitiv
-
Rețete cu ton
-
Rețete cu roșii și ton
-
Samosas cu ton si rosii
Samosas cu ton si rosii
In ceea ce priveste aromele, tonul si rosia sunt alegerea perfecta! Asa ca, bucurati-va sa le incorporati intr-o reteta de samosas usor de facut!
Preparare
-
Pregatiti umplutura:
Scurgeti tonul apoi maruntiti-l si amestecati-l cu rosia taiata cubulete si ceapa tocata. Condimentati cu sare si piper.
-
Taiați foile de brick in doua. Îndoiti jumatatea foilor in jumatate si puneti o lingura de umplutura la capatul foii. Pliați intr-un triunghi.
-
Pliati triunghiul peste foaie si ungeti partea ramasa cu ou bătut. Indoiti capatul foii si apasati ferm pentru a inchide samosa.
-
Puneti samosele pe o tava acoperita cu hartie de copt si ungeti cu ulei de masline pe fiecare parte. Introduceti la cuptor 10 minute la 200° C.
-
Gata!
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Excelent.