Petitchef

Paste multicolore cu sos de smantana

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2

Preparare

  • Punem pastele la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe plic.Separat intr-o tigaie mai inalta topim putin unt.
  • Adaugam ceapa tocata marunt si condimentam dupa gust cu sare si piper. Punem apoi treptat smantana si dupa ce da de cateva ori in clocote adaugam mascarpone.
  • Cand sosul se ingroasa putin, oprim focul. Servim pastele fierte si scurse bine cu sosul de smantana. Ca extra mai puteti adauga 200-300 g sunca afumata rumenita usor.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste cu carne si sos de smantana cu cascaval
Paste cu carne si sos de smantana cu cascaval
8 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Paste cu somon afumat si sos de smantana
Paste cu somon afumat si sos de smantana
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Paste cu piept de pui si sos de smantana cu cascaval
Paste cu piept de pui si sos de smantana cu cascaval
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Chiftelute IKEA cu sos
Chiftelute IKEA cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu smochine si pancetta
Paste cu smochine si pancetta
2 porții
15 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Sriracha sos – sosul de ardei chiliSriracha sos – sosul de ardei chiliRomesco - sos spaniol de ardei rosiiRomesco - sos spaniol de ardei rosiiFrom „Salsa” with love!From „Salsa” with love!Sosul cu smantanaSosul cu smantana

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.