Petitchef

Paste multicolore cu sos de smantana

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
200 g paste cu ou

200 g paste cu spanac

1 lingura unt


400 ml smantana


sare is piper

Preparare

  • Punem pastele la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe plic.Separat intr-o tigaie mai inalta topim putin unt.
  • Adaugam ceapa tocata marunt si condimentam dupa gust cu sare si piper. Punem apoi treptat smantana si dupa ce da de cateva ori in clocote adaugam mascarpone.
  • Cand sosul se ingroasa putin, oprim focul. Servim pastele fierte si scurse bine cu sosul de smantana. Ca extra mai puteti adauga 200-300 g sunca afumata rumenita usor.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Gratin de cod si smantana




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Sos de branza pentru tacos
Sos de branza pentru tacos
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gratin de cod si smantana
Gratin de cod si smantana
6 porții
1h5m
Ușor
5 / 5
Rețetă Gradina de Paste (humus si legume mici)
Gradina de Paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Paste cu piept de pui si sos de smantana cu cascaval
Paste cu piept de pui si sos de smantana cu cascaval
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Paste cu sunca si sos de smantana
Paste cu sunca si sos de smantana
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Paste cu somon afumat si sos de smantana
Paste cu somon afumat si sos de smantana
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Vopsirea oualor de PasteVopsirea oualor de PasteRomesco - sos spaniol de ardei rosiiRomesco - sos spaniol de ardei rosiiBurrata sau saculetul cu mozzarella si smantanaBurrata sau saculetul cu mozzarella si smantana20 de idei de aperitive pentru masa de Paste20 de idei de aperitive pentru masa de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: