Petitchef

Paste cu sos de gorgonzola si spanac

Felul principal
1 porții
10 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 1

Ingrediente:

200 g paste, penne rigatte, tubete

100 g spanac congelat


100 ml lapte, poate sa intre si mai mult

ulei de masline

sare, piper

Preparare

  • Preparare: fierbem pastele intr-o cantitate mare de apa cu sare. Sosul: in 2 linguri ulei de masline inmuiem spanacul. Cand este moale adaugam laptele. Cand incepe sa fiarba adaugam si gorgonzola. Amestecam pana se topeste. Daca nu vi se pare destul de mult sos, mai adaugati putin lapte, pana la consistenta dorita. Fierbem pana devine un sos gros. Luam de pe foc, gustam de sare si adaugam si piper.
    Adaugam pastele fierte si scurse peste sos. Mai saltam totul pe foc un minut.
    Servim imediat, calde.

Poze

Paste cu sos de gorgonzola si spanac, poza 1
Paste cu sos de gorgonzola si spanac, poza 2
Paste cu sos de gorgonzola si spanac, poza 3

Întrebări:




Comentarii:

27/01/2012

Super reteta

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste cu sos de gorgonzola si spanac
Paste cu sos de gorgonzola si spanac
1 porții
20 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Paste cu creveti si sos gorgonzola
Paste cu creveti si sos gorgonzola
2 porții
26 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Paste cu sos de gorgonzola, pere si nuci pecan
Paste cu sos de gorgonzola,pere si nuci pecan
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Salata de paste - simpla si rapida
Salata de paste - simpla si rapida
6 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.