Petitchef

Paste cu sos cremos de branza albastra si spanac

Felul principal
4 porții
30 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
200 g paste

1 mana de spanac proaspat, tocat


Pentru sos:

50 g unt

50 g faina

500 ml lapte

Coaja rasa de la 1 lamaie

1 lingurita miere

¼ lingurita piper negru macinat

150 g branza albastra

Preparare

  • Pentru sos se topeste untul intr-o cratita.Se adauga faina si se caleste 1 minut, avand grija sa nu se arda.Se toarna laptele, putin cate putin, amestecand continuu.
  • Se adauga coaja de lamaie, mierea si piperul si se lasa sosul sa fiarba pana cand incepe sa se ingroase.Se adauga branza si se lasa pana cand s-a topit complet.
  • Pastele se fierb in apa cu sare comform intructiunilor de pe ambalaj, adaugand si spanacul in ultimele 3 minute de fierbere.Pastele si spanacul se scurg apoi se amesteca cu sosul preparat.

Poze

Paste cu sos cremos de branza albastra si spanac, poza 1
Paste cu sos cremos de branza albastra si spanac, poza 2
Paste cu sos cremos de branza albastra si spanac, poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste cu sos de gorgonzola si spanac
Paste cu sos de gorgonzola si spanac
1 porții
20 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Paste cu sos de gorgonzola si spanac
Paste cu sos de gorgonzola si spanac
1 porții
20 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Paste cu sos cremos de branza albastra si spanac
Paste cu sos cremos de branza albastra si spanac
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Sos de branza pentru tacos
Sos de branza pentru tacos
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Paste cu smochine si pancetta
Paste cu smochine si pancetta
2 porții
15 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branzaBranza cu mucegai sau Branza AlbastraBranza cu mucegai sau Branza Albastra„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!Spanacul - cheia puterii?Spanacul - cheia puterii?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.