Petitchef

Paste cu branza si sos bechamel

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Pastele se fierb in apa cu sare, se scurg si se clatesc cu apa rece.
  • Se prepara sosul bechamel ,se condimenteaza , iar la sfarsit se adauga branza rasa si se amesteca pana cand se topeste.
  • Se combina pastele cu sosul , se pun intr-o tava, se presara deasupra branza rasa si un praf de pesmet.
  • Se coace in cuptorul deja incalzit, aprox. 10-15 minute pana cand se topeste branza de deasupra. Se servesc imediat.
  • La interior vor fi cremoase si fierbinti iar la suprafata vor avea o crusta crocanta, aurie, delicioasa de branza.
  • O mancare grozava, reconfortanta ,pentru toata familia.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste cu sos de branza cu mucegai albastru
Paste cu sos de branza cu mucegai albastru
2 porții
40 min
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Paste cu sos de branza cu mucegai albastru
Paste cu sos de branza cu mucegai albastru
2 porții
25 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Paste cu sos cremos de branza albastra si spanac
Paste cu sos cremos de branza albastra si spanac
4 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sos de branza pentru tacos
Sos de branza pentru tacos
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Paste cu smochine si pancetta
Paste cu smochine si pancetta
2 porții
15 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei