Petitchef

Pastrav umplut cu verdeturi

Felul principal
2 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
4 buc pastrav,

1 legatura de patrunjel verde,

1 legatura de marar verde,

1 legatura de ceapa verde,


100 ml vin alb,

3 linguri cu pesmet,

sare,

piper.

Preparare

  • Curatam pastravii, se spala si se condimenteaza cu sare si piper atat la interior cat si la exterior. Spalam verdeata si se toaca marunt.
  • Amestecam verdeata cu zeama de la lamaie, vinul, pesmetul si condimentam cu sare si piper. Umplem pastravii cu compozitia de verdeata si se coase ca sa nu iasa umplutura.
  • Se trec prin faina si se prajesc in ulei incins pe ambele fete. Servim cu garnitura de legume sau cartofi natur.
  • Ornam cu felii de lamaie, patrunjel, marar si ceapa verde.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Pastrav umplut cu legume
Pastrav umplut cu legume
4 porții
1h20m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pastrav umplut cu legume
Pastrav umplut cu legume
2 porții
1h15m
Ușor
3.4 / 5
Rețetă Dovleac umplut la cuptor
Dovleac umplut la cuptor
3 porții
1 oră
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pastrav la cuptor simplu si rapid
Pastrav la cuptor simplu si rapid
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
6 porții
2 ore
Foarte ușor
3 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: