Petitchef

Pastrav umplut cu verdeturi

Felul principal
2 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Curatam pastravii, se spala si se condimenteaza cu sare si piper atat la interior cat si la exterior. Spalam verdeata si se toaca marunt.
  • Amestecam verdeata cu zeama de la lamaie, vinul, pesmetul si condimentam cu sare si piper. Umplem pastravii cu compozitia de verdeata si se coase ca sa nu iasa umplutura.
  • Se trec prin faina si se prajesc in ulei incins pe ambele fete. Servim cu garnitura de legume sau cartofi natur.
  • Ornam cu felii de lamaie, patrunjel, marar si ceapa verde.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pastrav cu legume la cuptor!
Pastrav cu legume la cuptor!
2 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Pastrav umplut cu legume
Pastrav umplut cu legume
4 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Dovleac umplut la cuptor
Dovleac umplut la cuptor
3 porții
1 oră
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pastrav la cuptor simplu si rapid
Pastrav la cuptor simplu si rapid
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
6 porții
2 ore
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Loboda si stevia, sanatatea din natura! Loboda si stevia, sanatatea din natura!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.