Petitchef

Pastrav cu legume

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pestele se condimenteaza cu sare,piper,boia,delikat si sare de lamaie si se pune pe gratar.
  • Cartofii se taie cuburi,morcovii rondele si se pun la fiert cu un praf de sare sau delikat.
  • Separat intr-o tigaie sau in wok se pun 2 linguri ulei si un cub de unt,se adauga prazul taiat nu foarte subtire si se caleste,apoi se pun cartofii si morcovii scursi de zeama in care au fiert si se mai lasa 2 minute.
  • Se orneaza cu patrunjel.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pastrav cu legume la cuptor!
Pastrav cu legume la cuptor!
2 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Pastrav umplut cu legume
Pastrav umplut cu legume
2 porții
1 h 15 m
Ușor
3.9 / 5
Rețetă Pastrav la cuptor cu sos de lamaie si orez cu legume
Pastrav la cuptor cu sos de lamaie si orez cu legume
2 porții
1 h 15 m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Pastrav la cuptor simplu si rapid
Pastrav la cuptor simplu si rapid
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
3 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei