Petitchef

Pateuri cu gem

Felul principal
2 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Pentru aluat:

Preparare

  • Framanta bine 350g faina cu apa, uleiul si un praf de sare, dupa carne intinde din aluat doua foi. Unge-le cu margarina frecata cu restul de faina. Impatureste-le si apoi intinde-le din nou.
  • Taie din ele patrate potrivite. In mijlocul fiecarui patrat, pune cate o lingurita cu gem. Ruleaza spre interior surplusul de aluat. Asaza-le intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie. Coace-le la cuptor 25-30 de minute.


Întrebări:




Comentarii:

08/03/2012

Bun

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Friganele cu unt de arahide si gem de fructe rosii
Friganele cu unt de arahide si gem de fructe rosii
5 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gem de caise - petitchef
Gem de caise - petitchef
15 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Brioches tressées cu gem de caise
Brioches tressées cu gem de caise
8 porții
3 h 45 m
Ușor
Rețetă Gem de prune facut in casa
Gem de prune facut in casa
20 porții
45 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Cuburi de gheata cu fructe de padure si menta
Cuburi de gheata cu fructe de padure si menta
4 porții
2 h 5 m
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

“Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile “Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează