- Home
- Rețete
- Retete cu ciuperci
- Piept de pui in sos de ciuperci
Piept de pui in sos de ciuperci
- (4.5/5 - 58 voturi)
- 12
- 22
Preparare
-
Într-o tigaie se pune un pic de ulei. Se prajeste pieptul de pui pe fiecare parte, pana capata o crusta frumoasa.
-
Ciupercile se taie în fasii subtiri si cu putin ulei se distuie timp de cateva minute.
-
Se adauga si smantana, patrunjel tocat si cateva picaturi de lamaie. Se pune sosul de ciuperci perte pieptul de pui.
-
Se acopera si se fierbe la foc mic timp de cel putin 5-6 minute pentru a se lega crema.
-
Se serveste fierbinte.
Informații nutriționale:
pentru 1 porție / pentru 100 g
Nutriție:
Informații nutriționale pentru 1 porție (265g)
Calorii: 320Kcal
- Carbo: 2.3g
- Grăsimi: 20.7g
- Grăsimi sat.: 7.4g
- Proteine: 30.6g
- Fibre: 2.2g
- Zahăr: 2.5g
- ProPoints: 8
- SmartPoints: 9
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Rețete
Articole conexe
Comentarii (12):
Fb
.x. Cand am citit-o mi s-a parut chiar foarte buna!..Acum..sa vedem ce iese..
Arata super fain
E f bun! copilul meu il adora:)))))
Foarte buna.
Excelenta
Super
Super
O combinatie excelenta
SUPER BUN !!!!!