Petitchef

Mancare de castraveti murati cu smantana

Felul principal
4 porții
15 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
Piept de pui cu os

Pulpa de vita

Castraveti murati





Vin rosu

Preparare

  • Vasul Roman se tine scufundat in apa cel putin 20 de minute. Pieptul de pui se dezoseaza si se taie in bucati. La fel se procedeaza si cu pulpa de vita.
  • Se aseaza carnea taiata in Vasul Roman si se acopera cu apa. Se introduce Vasul la cuptor 60 de minute.
  • In timpul in care Vasul este la cuptor se pregatesc si celelalte ingrediente.
  • Castravetii murati se taie bucati. Ceapa se taie marunt si se condimenteaza cu boia. Patrunjelul se taie marunt si se amesteca cu smantana.
  • Se scoate Vasul Roman de la cuptor. Se adauga castravetii, ceapa, vinul si apa pana se acopera compozitia.
  • Se introduce Vasul la cuptor 60 de minute. Se scoate Vasul de la cuptor.
  • Se adauga smantana amestecata cu patrunjelul. Se introduce Vasul la cuptor (fara capac), la foc moderat, inca 60 de minute.

Poze

Mancare de castraveti murati cu smantana, poza 1
Mancare de castraveti murati cu smantana, poza 2
Mancare de castraveti murati cu smantana, poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Mancare de dovleac cu marar si smantana
Mancare de dovleac cu marar si smantana
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Mancare de castraveti murati cu carne (reteta video)
Mancare de castraveti murati cu carne (reteta video)
5 porții
1h30m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Gratin de cod si smantana
Gratin de cod si smantana
6 porții
1h5m
Ușor
5 / 5
Rețetă Spanac cu oua si smantana
Spanac cu oua si smantana
3 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.