Piept de pui frantuzesc

Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Se taie pieptul in felii potrivite.Verdeata se toaca marunt.Se pune untul la topit si se inabusa carnea in el la foc mic, pana capata o culoare albicioasa.Se stinge cu 75 ml vin si 75 ml apa.Se lasa pe foc domol sa se patrunda bine carnea,dar sa nu se evapore tot lichidul.
- Faina se freaca cu smantana si galbenus. Dupa ce s-a inmuiat carnea, se adauga compozitia cu smantana si se lasa un minut.Se adauga verdeata pentru aroma si se opreste focul.
- Faina se freaca cu smantana si galbenus. Dupa ce s-a inmuiat carnea, se adauga compozitia cu smantana si se lasa un minut.Se adauga verdeata pentru aroma si se opreste focul.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 388Kcal
- Carbo: 4.7g
- Grăsimi: 24g
- Grăsimi sat.: 13.8g
- Proteine: 35.3g
- Fibre: 0.7g
- Zahăr: 2.4g
- ProPoints: 10
- SmartPoints: 12
Informații nutriționale pentru 1 porție (219g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Ce-i in poza arata ca o voma! Saracii francezi, daca ar vedea asta....
anonymous
Simplu si bun
anonymous
De nota 10
anonymous
Cum mai realizezi etapa 3 dupa etapa 2??? Dus cu pluta :)
anonymous
Trei etape si toate ....doua! Banuiesc ca a treia era ceva cu garnitura sau cu servitu'....Romaneste era se stinge focul sau se opresc gazele sau curentul!
anonymous
Francezii au o bucatarie foarte fina si nu s-ar preta la asemenea porcarii!
anonymous
Pupici !
anonymous
Este o reteta excelenta intr-adevar si merita sa o incercati pentru ca este savuroasa si usoara;eu am pus orez calit in unt si cu ceapa langa acest preparat si a mers uns;ar fi indicate si niste muraturi
anonymous
Oribila ...ex.....