Piept de pui frantuzesc

Piept de pui frantuzesc
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
35 min
388 Kcal

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Se taie pieptul in felii potrivite.Verdeata se toaca marunt.Se pune untul la topit si se inabusa carnea in el la foc mic, pana capata o culoare albicioasa.Se stinge cu 75 ml vin si 75 ml apa.Se lasa pe foc domol sa se patrunda bine carnea,dar sa nu se evapore tot lichidul.
  • Faina se freaca cu smantana si galbenus. Dupa ce s-a inmuiat carnea, se adauga compozitia cu smantana si se lasa un minut.Se adauga verdeata pentru aroma si se opreste focul.
  • Faina se freaca cu smantana si galbenus. Dupa ce s-a inmuiat carnea, se adauga compozitia cu smantana si se lasa un minut.Se adauga verdeata pentru aroma si se opreste focul.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 388Kcal
  • Carbo: 4.7g
  • Grăsimi: 24g
  • Grăsimi sat.: 13.8g
  • Proteine: 35.3g
  • Fibre: 0.7g
  • Zahăr: 2.4g
  • ProPoints: 10
  • SmartPoints: 12
Informații nutriționale pentru 1 porție (219g)
3sisterscooking3sisterscooking

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Ce-i in poza arata ca o voma! Saracii francezi, daca ar vedea asta....

abuz

anonymous

Simplu si bun

abuz

anonymous

De nota 10

abuz

anonymous

Cum mai realizezi etapa 3 dupa etapa 2??? Dus cu pluta :)

abuz

anonymous

Trei etape si toate ....doua! Banuiesc ca a treia era ceva cu garnitura sau cu servitu'....Romaneste era se stinge focul sau se opresc gazele sau curentul!

abuz

anonymous

Francezii au o bucatarie foarte fina si nu s-ar preta la asemenea porcarii!

abuz

anonymous

Pupici !

abuz

anonymous

Este o reteta excelenta intr-adevar si merita sa o incercati pentru ca este savuroasa si usoara;eu am pus orez calit in unt si cu ceapa langa acest preparat si a mers uns;ar fi indicate si niste muraturi

abuz

anonymous

Oribila ...ex.....

abuz