Petitchef

Perisoare cu sos de smantana si ciuperci

Felul principal
2 porții
30 min
30 min
Foarte ușor
675 Kcal

Ingrediente

2

Pentru perisoare:

- Pentru sos:

Preparare

  • Pieptul de pui il tocam impreuna cu celelalte ingrediente. Formam perisoarele cu mana umeda, pe care le punem la fiert intr-un vas cu apa clocotind.
    Ciupercile le punem la fiert in apa cu sare si putin otet.
  • Ceapa tocata marunt o calim putin in uleiul de masline. Adaugam perisoarele si ciupercile scurse bine de apa in care au fiert. Punem si smantana, potrivim gustul de sare si piper. Mai dam cateva clocote, iar inainte de a stinge focul adaugam si mararul tocat marunt.
  • Se serveste cald, cu mamaliguta.In sosul de smantana se poate adauga si o lingura de faina, daca sosul va place mai gros.Dupa preferinta, se pot adauga si 1-2 catei de usturoi.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 675Kcal
  • Carbo: 11.9g
  • Grăsimi: 56.8g
  • Grăsimi sat.: 21.1g
  • Proteine: 27.4g
  • Fibre: 6.5g
  • Zahăr: 8.9g
  • ProPoints: 19
  • SmartPoints: 25
Informații nutriționale pentru 1 porție (510g)


Poze

Perisoare cu sos de smantana si ciuperci
Perisoare cu sos de smantana si ciuperci - poza 2
Perisoare cu sos de smantana si ciuperci - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

06/01/2017

Delicioasa cu sau fara usturoi ,cui nu-i place nu-l pune ,noua ne place mult ,nu-ti miroase gura a flori iti miroase bine

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
12/07/2015

O porcarie mai mare nici ca se putea! Deci trebuie sa tocam si oul! Se pune usturoi si in perisoare si in sos...mirositi-ar gura a flori!

(0) (0) Abuz
20/10/2013

Nota 10 cu felicitari!

(0) (0) Abuz
21/09/2011

Aveti dreptate cu aceasta reteta. e bunisoara

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gnocchi de mazăre cu sos de ciuperci
Gnocchi de mazăre cu sos de ciuperci
2 porții
24 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili From „Salsa” with love! From „Salsa” with love!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează