Petitchef

Piept de pui marinat cu usturoi

Felul principal
2 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Pieptul de pui va trebui sa fie dezosat si fara piele. Se spala si se taie felii. Se pune intr-un bol si se presara peste carne sare si piper.
  • Cateii de usturoi se curata si se piseaza apoi se amesteca cu 2 linguri ulei de masline, marar-ul tocat si cu o lingurita de provence, se amesteca si se toarna peste bucatile de carne.
  • Se amesteca totul in bol ca fiecare bucata de carne sa fie acoperita cu usturoi, se acopera si se lasa la rece aproximativ o ora. Se pune la incins uleiul de masline ramas si apoi se prajesc feliile de carne pe ambele parti pana se rumenesc putin.
  • Piept-ul de pui astfel prajit se serveste fierbinte alaturi de o garnitura de cartofi si eventual o salata proaspata de varza.

G Gatind cu Mira





Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Piept de pui marinat cu lipie
Piept de pui marinat cu lipie
2 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Piept de pui marinat cu cartofi copti
Piept de pui marinat cu cartofi copti
2 porții
1 h 50 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Somon marinat
Somon marinat
3 porții
10 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Tofu marinat în sos de soia, muștar și coriandru
Tofu marinat în sos de soia, muștar și coriandru
2 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Retete cu…piept de pui Retete cu…piept de pui Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.