Petitchef

Conopida cu maioneza , usturoi si marar

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2

apa

sare

galbenus de ou

mustar

ulei, sare

usturoi si marar.

Preparare

  • Conopida se desface buchetele, se spala si se fierbe in apa cu sare.Dupa care se scurge de apa si se lasa sa se raceasca.
  • Se face o maioneza din galbenusul de ou, mustar si ulei.
    Conopida se toaca marunt.
  • Dupa care se amesteca cu maioneza, usturoiul pisat, mararul tocat si se potriveste cu sare.Se serveste cu salata de rosii.

Poze

CONOPIDA CU MAIONEZA, USTUROI SI MARAR, poza 1
CONOPIDA CU MAIONEZA, USTUROI SI MARAR, poza 2
CONOPIDA CU MAIONEZA, USTUROI SI MARAR, poza 3
CONOPIDA CU MAIONEZA, USTUROI SI MARAR, poza 4
CONOPIDA CU MAIONEZA, USTUROI SI MARAR, poza 5
CONOPIDA CU MAIONEZA, USTUROI SI MARAR, poza 6

Întrebări:




Comentarii:

14/06/2013

Foarte buna

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
13/11/2013

Delicioasa si.......sanatoasa!

(0) (0) Abuz
01/10/2013

Este o idee buna ,am sa gatesc si eu ,papa

(0) (0) Abuz
24/12/2012

Super

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Conopida cu maioneza de mustar
Conopida cu maioneza de mustar
2 porții
15 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Conopida cu maioneza
Conopida cu maioneza
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Conopida cu maioneza si usturoi
Conopida cu maioneza si usturoi
6 porții
10 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Maioneza perfecta!
Maioneza perfecta!
1 porții
13 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Chec cu ciocolata si... maioneza
Chec cu ciocolata si... maioneza
8 porții
1h15m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei