Petitchef

Clatite aperitiv

Aperitiv
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

Clatite:

2 oua

300 ml lapte

200 ml apa minerala

4 linguri ulei

faina cat cuprinde


Umplutura:

200 ml suc de rosii

2 rosii



1 piept de pui

3 catei usturoi

2 linguri ulei de masline

rozmarin si busuioc

sare si piper

Preparare

  • Faina se amesteca cu laptele caldut si apa minerala,sa iasa o compozitie ca o smantana.Se adauga galbenusurile,uleiul si se mixeaza bine.La sfarsit,incorporam si albusurile batute spuma cu 1 lingurita de sare.
  • Legumele tocate marunt le inabusim in uleiul de masline,la foc mic. Adaugam carnea tocata si sucul de rosii. Condimentam si potrivim gustul de sare.
  • Clatitele le umplem cu aceasta compozitie racita,le rulam strans si taiem capetele, daca este necesara o estetizare.
    Se cladesc sub forma de piramida si se presara cu cascaval ras pe razatoarea cu ochiuri mici.

Poze

Clatite aperitiv, poza 1Clatite aperitiv, poza 2Clatite aperitiv, poza 3Clatite aperitiv, poza 4


Comentarii:

05/03/2013

Bune

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Clatite samosas
Clatite samosas
8 porții
2h30m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Clatite marmorate
Clatite marmorate
8 porții
1h32m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Aperitiv cu carne uscata
Aperitiv cu carne uscata
8 porții
1h8m
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Clatite aperitiv cu rosii si feta
Clatite aperitiv cu rosii si feta
4 porții
45 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Clatite aperitiv
Clatite aperitiv
6 porții
30 min
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Clatite cu ciuperci
Clatite cu ciuperci
4 porții
1 oră
Foarte ușor
3.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: